port pn canteeekk.. bantal kat sblh... pas mkn leh trus tdo
Kecor air liur!
Tokeh air...tension jer muker member sblh! ntah nape ler tu ek?
Salam n helo there,
Hari ni merupakan minggu terakhir dlm bulan Ogos dan minggu pertama poser. Klu dhitung dgn jari skrg ni dh sampai ke jari manis, tupn gka dkira dr ibu jari ler! Kot ada yg kira dr jari kelengkeng dh sampai ke jari tunjuk lak! Xkisah ler kira dr jari mana pn... pokoknya lg 26 hari nk raya ....yeh yeh..
Aku mcm ketandusan idea lak bulan poser ni, xbleh nk mengarang sgt kepala otak ni, mngkn kekrngn vitamin d siang hari... alasan yg dberi hampir setiap manusia bila tba bln poser... Lg pn bulan poser ni aku krg bejln jd xnengok dunia sgt n yg penting kat opis xde acara makan2 ...tu yg xleh pk slot apa yg best nk selit dlm N3 aku kali ni! Apapn mcm biasa idup perlu diteruskn.. begitu gak ngan N3 aku.. wlu dgn sebaris ayat ia ttp dinamakn N3.. wlu merapu bagai sampai heghot beghot mulut korung mengata aku.. ni ttp blog aku dan xkn jd blog korung sampai bila2 hua hua hua...
Memandangkn xde menda nk story mory kat korung, arini aku sajer nk share resipi biskut mazola mcm kat gambo tu.. Aku dpt resipi tu dr Mesra.net n ada ler aku menambah sket bg sodap.. So klu korung ada masa try ler resipi kuih raya yg paling mudah dlm dunia ni!
Bahan:Cara buat:
Satukn tepung, tepung jagung ngan kacang.. Pastu letak minyak jagung sket2 smpi jadi doh.. Proses ni leh wat tngn korung beminyak n susah sket nk jd doh tp kejap jer.. so korung kena redha yer hehe. Pas dah siap doh sukati korung ler nk wat lagu mana bentuk biskut tu.. Aku kekalkn bentuk tradisional biskut mazola ni so juz bulatkn pastu penyekkn sket.. sapu kuning telur ngan kacang sbg penyeri... Sapu dulang ngan majerin letakkn biskut pastu bakar dgn suhu 180 drjh C.. Siap utk d hidang.. Senangkn? Aku sambil tdo pn leh wat... konon cam senang ler nk wat biskut ni hahaah... Selamat menjamu selera.... ADIOS
0 comments:
Post a Comment